Velkommen til VLI-Fodbold
Velkommen til VLI-Fodbold

           

 

Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskoles Idrætsforenings fodboldafdeling hører til på Jens Jessensvej på Frederiksberg. VLI-fodbold har ca. 120 aktive medlemmer fordelt på 5 fodboldhold - 4 herre- og 1 damehold. 

 

VLI har det billigste klubkontingent på Frederiksberg, og måske netop derfor har vi rigtig mange studerende i klubben. Alle seniorspillere kan dog være medlem af VLI-fodbold - hvad enten man er studerende, i arbejde eller arbejdssøgende!

 

VLI har en sportslig ambition om, at spille i Københavns Boldspil Unions bedste række. Dette er en ambition, som vi forfølger med både vores herre og vores dameafdeling.

 

Hvis du har lyst til at spille fodbold i Frederiksbergs bedste fodboldklub, så klik her og kontakt en af vores trænere eller bestyrelsesmedlemmer.

 

VLI er også en klub der tager imod alle spillere med åbne arme og sind. Klubben tiltrækker primært spillere der er flyttet til København fra provinsen, det være sig sjælland, som fyn og jylland. Vi er en broget flok af spillere som repræsenterer de fleste egne af Danmark. Så som ny spiller er der stor chance for at du kender en spiller i klubben eller at du har fælles bekendte med nogen i klubben. Grunden til dette er nok, at VLI ikke har nogen ungdomsafdeling, hvorfor der er ikke er nogle spillere der har været i klubben hele deres liv. Alle spillere i VLI kommer sådan lidt rodløse, efter at have spillet hele deres ungdom i deres barndomsklub. På den måde er alle lige igen her i VLI.

 

SÅ VELKOMMEN TIL !! :)

 

 

                                 

Til toppen
VLI